Šaltieji ir karštieji patiekalai

Jūsų šventiniam stalui galime pagaminti šiuos šaltus ar karštus patiekalus:

  • Vyniotinis su liežuviu
  • Vyniotinis su karka
  • Vyniotinis su vištiena ir abrikosais arba džiovintomis slyvomis
  • Netikras zuikis
  • Įdaryta lydeka arba lašiša
  • Įdaryta višta
  • Kijevas su garnyru (bulvytės ir salotos)
  • Mėsos kepsnys (gali būti užkeptas grybais arba daržovėmis)
  • Lašišos ar kitos žuvies kepsnys
  • Salotos su krevetėmis
  • Salotos su rūkyta vištiena
  • Salotos su tunu
  • Salotos su vytintu kumpiu
  • Graikiškos salotos
  • Balta lietuviška mišrainė
  • Mišrainė su krabų lazdelėmis
  • Padėklas prie alaus (kepta duona, sūris, alyvuogės, rūkytos kiaulių ausytės arba vytintas kumpis
  • kalmarų žiedai arba svogūnų žiedai tešloje)
  • Keptos duonos „tortas“ su priedais
  • Silkė su pagardais
  • Sraigės