Šaltieji ir karštieji patiekalai
Jūsų šventiniam stalui galime pagaminti šiuos šaltus ar karštus patiekalus:
- Vyniotinis su liežuviu
- Vyniotinis su karka
- Vyniotinis su vištiena ir abrikosais arba džiovintomis slyvomis
- Netikras zuikis
- Įdaryta lydeka arba lašiša
- Įdaryta višta
- Kijevas su garnyru (bulvytės ir salotos)
- Mėsos kepsnys (gali būti užkeptas grybais arba daržovėmis)
- Lašišos ar kitos žuvies kepsnys
- Salotos su krevetėmis
- Salotos su rūkyta vištiena
- Salotos su tunu
- Salotos su vytintu kumpiu
- Graikiškos salotos
- Balta lietuviška mišrainė
- Mišrainė su krabų lazdelėmis
- Padėklas prie alaus (kepta duona, sūris, alyvuogės, rūkytos kiaulių ausytės arba vytintas kumpis
- kalmarų žiedai arba svogūnų žiedai tešloje)
- Keptos duonos „tortas“ su priedais
- Silkė su pagardais
- Sraigės